MANGRT razvojna zadruga z.o.o.
LOG POD MANGRTOM 54
5231 LOG POD MANGRTOMRAZVOJNA ZADRUGA
Mangrt Razvojno zadrugo je leta 1995 ustanovilo 24 domačinov z namenom, da se pospešuje gospodarski razvoj doline Koritnice. Zadruga je pridobila koncesijo za urejanje prometa na Mangrtski cesti, kjer v poletnem času skrbi za informiranje turistov, vzdrževanje ceste, ohranjanje čistoče in pobiranje ekološke takse od motornih vozil. Upravlja tudi s kombijem, redno pa sodeluje s krajevno skupnostjo in društvi pri različnih skupnih dejavnostih, pomembnih za življenje in delo v dolini.
Leta 2016 je svojo ponudbo razširila na pustolovski park, ki se nahaja pod kamnitim mostom v Logu pod Mangartom ter postala upravljavec smučišča Encijan. S tem doprinese k celoletni turistični ponudbi doline. Obe dejavnosti promovira in trži kot Center doživetij pod Mangartom.

Pod kamnitim mostom sredi vasi Log pod Mangartom vas pričakuje pester izbor adrenalinskih dejavnosti za vse letne čase. Razgibajte mišice na plezališču in preplezajte kamniti most po via ferrati.

Začutite veter v laseh, ko se spustite po 320 metrov dolgi jeklenici in osupnite ob kulisi mogočnih gora, ki obdajajo dolino. V zimskem času bo ob mostu zrasla ledna stena za vse ljubitelje cepinov in za vse tiste, ki boste to šele postali. Užij razglede, premagaj sebe in doživi pustolovščino!Center doživetij pod Mangrtom
Pustolovski park s plezalno steno, via ferrato, zip-line, ledno plezanje
+386 (0)41 388 511, +386 (0)41 796 484
zadruga@logpodmangartom.si

Smučišče
2 vlečnici, smučišče, tekaške proge, šola smučanja, sankališče
+386 (0)41 796 484
zadruga@logpodmangartom.si


KONTAKTI:

predsednik: Branko Vidmar
GSM: +386 41 796 484
E-naslov: 
branko.vidmar@linea-idrija.si


PROMOCIJSKI VIDEO:
Društva